Growers United

 Growers United
Datum:  donderdag 30 september 2021

Donderdag 30 september a.s. zullen we voor het eerst sinds anderhalf jaar weer een live bijeenkomst organiseren. Wij kijken er naar uit om jullie weer persoonlijk te ontmoeten en met elkaar bij te praten. Voor deze eerste bijeenkomst mogen we op bezoek bij een indrukwekkend bedrijf dat afgelopen jaar langs de A20 bij Westerlee is gebouwd, namelijk Growers United. 

'Good food in good hands' is de slogan van Growers United. Perry Dekkers (commercieel directeur) en Jan Opschoor (algemeen directeur) zullen ons meenemen in het verhaal van Growers United. Wie zijn Growers United, hoe kijken zij naar de toekomst en wat maakt hen uniek? Daarna zullen we in groepen het verpakkingsbedrijf bezoeken.  

Programma

  • 19.30 uur Inloop
  • 19.45 uur Opening door voorzitter Roland van Gulik
  • 19.50 uur Jan Opschoor en Perry Dekkers, Growers United
  • 20.45 uur Rondleiding verpakkingsbedrijf Growers United
  • 21.45 uur Borrel 
  • 22.30 uur Einde 

Growers United
Honderdland 899
Maasdijk

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid bij Growers United. Rij hiervoor naar het parkeerdak, de ingang bevindt zich aan de zijkant van het pand (kant van Nature's Pride). Vanaf het parkeerdak kun je direct naar het clubhuis (vergaderzaal) lopen op de 4de etage. 

Aanmelden en corona
Vanwege de nu nog geldende maatregelen vanuit het RIVM moeten we tijdens deze bijeenkomst de 1,5 meter afstand aanhouden. Hierdoor zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je zo snel mogelijk op via deze link. Mochten de richtlijnen voor 30 september worden aangepast, dan zullen we deze hanteren. 

Meer informatie over Growers United
"Wij zijn een coöperatie van familiebedrijven die iedere dag keihard werken aan smaakvolle groenten. Tomaten, aubergines, komkommers en paprika’s. Growers United is een van de grotere spelers in teelt, verpakken en verkoop van kasgroenten in Europa. Growers United vindt dat verse groente voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Eerlijk en transparant: ‘Good food in good hands’."