Deze e-mail online lezen

 

Beste leden,

De afgelopen maanden heb ik zeker niet stil gezeten. Hoewel er bijna 23% van de omzet is weggevallen binnen de bekende branches zijn we er toch in geslaagd om een goed jaar te draaien. Hard gewerkt, dat wel. Veel moeten schakelen ook en heel veel keer een blij gezicht op moeten zetten om de omgeving een prettig gevoel te bezorgen.  Nooit de moed opgeven, altijd proberen te bedenken wat er dan wel kan. Dat is het motto.

Wat betreft IKN denk ik er ook zo over. Als lid van IKN ben je dubbellid met VNO NCW. Een deel van de contributie gaat naar VNO NCW en dat was me daar een partij belangrijk dit jaar! Door hun lobbywerk hebben zij mede de huidige steunmaatregelingen vorm gegeven. Echt een dik compliment zoals zij voor de belangen van de Nederlandse ondernemer zijn opgekomen. Nooit gerealiseerd dat wij daar ook een ondersteunend onderdeel van zijn.

En IKN, wat konden wij jou bieden vanuit het bestuur? We hebben ons best gedaan om jullie met elkaar te blijven verbinden en ervoor te zorgen dat we een club blijven. Voor 2021 gaan we in ieder geval weer een mooi programma neerzetten. Online of offline, maakt niets uit. Een goed verhaal blijft een goed verhaal. We gaan jullie inspireren door mensen aan het woord te laten die ideeën hebben en (soms ondanks alles) ervoor gaan! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en inzien dat een club als deze een goede toekomst tegemoet gaat want hierna komt er weer een ander tijdperk waar ons netwerk weer bij elkaar kan komen. 

Ken je ondernemers die ook passen bij deze club? Online is het makkelijk deelnemen dus geef gerust een naam door, sturen wij een link! 

We waren de eerste die een Onlive meeting organiseerden en de eerste die andere clubs (in dit geval Jong Management) deel laten nemen en dat past mooi bij mijn persoonlijke motto: “First never follows!”

Een hartelijke groet,
Roland van Gulik

Nieuws

Jubileum: KP Holland heeft afgelopen jaar haar 70 jarig jubileum gevierd. Een mooi moment voor de huidige aandeelhouders Hans en Aad van der Knaap, om niet alleen de verantwoordelijkheden, maar ook de aandelen over te dragen aan "the next generation".  Het sterk verjongde en ambitieuze bestuur bestaat per 1-1-21 uit: Leo de Vries, John Vreugdenhil, Roy van der Knaap, Steef van der Knaap en Pim van der Knaap.

Verhuizing: Westland Accountancy, Biersteker bouw, dak -en geveltechniek en EBH Legal zijn verhuisd. Alle 3 deze bedrijven hebben een nieuw pand in plan Elzenbosch betrokken. Mooie start voor hen van 2021!

Nieuw lid: Poot Agenturen - Frank Poot
Poot Agenturen is een familiebedrijf en sinds 1974 werkzaam is als agent en wijnimporteur/distributeur. In die rol zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en distributie van een zeer breed assortiment wijnen vanuit de hele wereld. Onze klanten bestaan uit wijnhandels, slijterijen, -ketens, groothandel en supermarkten. De verkoop richt zich op de Benelux, maar de verkoop vindt plaats in ruim 20 verschillende landen. De logistieke stromen zijn uitbesteed, waardoor wij ons met een klein team van 10 personen volledig op de commercialisatie van de wijnen kunnen richten. We zijn flexibel ingesteld en service gericht, waardoor we elke klant op elk gewenste manier van dienst kunnen zijn.

Opzeggingen: Hamifleurs, Business People & BAM zijn per dit jaar geen lid meer. 

Geplande bijeenkomsten

5 februari: Online lunchmeeting 12.30-13.30 uur. Inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten, mocht je toch nog graag deelnemen, neem even contact op met het secretariaat via info@ikn-naaldwijk.nl
18 februari: Online meeting met Kevin Weijers v.a. 19.30 uur. De uitnodiging voor deze meeting volgt nog. 

Hoe gaat het nou met jou?

Vanaf deze maand ontvang je om de 6 weken een nieuwsbrief van IKN met daarin de vraag aan een lid: Hoe gaat het nou met jou? In deze eerste nieuwsbrief geven wij het woord aan Peter van der Wilk van Westland Accountancy. 
24fe65c48bcf14eab9e952c155fcf2f4d1d62e6798f9a1fa3daf32e79fad47f1
Wie is Peter van der Wilk?
Peter van der Wilk is een 53 jarige man, die al bijna 25 jaar gelukkig getrouwd is met Pauline en twee zonen heeft van 17 jaar en 21 jaar.  Als ondernemerszoon is er altijd de drang geweest om een eigen onderneming te starten. Als 25-jarige jongen ben ik in de avonden begonnen met studeren. Zo heb ik mijn PD, MBA, SPD en AA opleidingen behaald. Dit was 11 jaar hard sappelen, overdag werken en ’s-avonds naar school. Ruim 10 jaar geleden heb ik dan uiteindelijk de stap naar het ondernemerschap gemaakt. Na 3 jaar heb ik onder het motto “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” contact opgenomen met Paul Groenewegen en Ferry Zuiderwijk om met zijn drieën Westland Accountancy te starten. Lees meer